For at PressMatrix skal kunne udgive apps på dine vegne, skal de først inviteres til at deltage i dit udviklingsteam. Dette skal gøres både i Apple Developer portalen og i iTunes Connect. Du skal ligeledes sørge for, at de inviterede brugere får tildelt bestemte rettigheder. I denne artikel kan du se, hvordan du gør.

1. Inviter brugere i Apple Developer portalen

For at kunne invitere brugere skal du have oprettet en Apple Developer aftale. Du tilføjer brugere sådan:

• Log ind på Apple Developer (http://developer.apple.com – Member Center)
  • Klik på “People” i den grå topmenu
  • Klik på “Invitations” i menuen i venstre side
  • Under “Invite a person to your team” klikker du på “Invite Person”

Inviter nu følgende: PressMatrix:

• First name: Press
  • Last name: Matrix
  • Email Address: appledev-DITFIRMANAVN@pressmatrix.org

(DITFIRMANAVN udskiftes med dit firmanavn). Iteras:

• First name: Iteras
  • Last name: ApS
  • Email Address: support+DITFIRMANAVN@iteras.dk

(DITFIRMANAVN udskiftes med dit firmanavn. Plus-tegnet tastes som plustegn (“+”), det er ikke meningen at det kun skal indikere at du skal taste firmanavnet bagefter “support”.) Under “Acces and Roles” vælger du i begge tilfælde “Admin”. Klik til sidst på “Send invitation”.

2. Inviter brugere i iTunes Connect

Igen skal du for at kunne invitere brugere have oprettet en Apple Developer aftale. Du tilføjer brugere sådan:

• Log ind på iTunes Connect (https://itunesconnect.apple.com) med dit Apple Developer ID (hvis det er første gang du logger ind på iTunes Connect skal du læse og godkende vilkårene)
  • Fra hovedmenuen klikker du på “Users and Roles”
  • Ved siden af overskriften (“User”) er der et ikon med et plus indeni. Klik på dette.

Inviter nu følgende: PressMatrix:

• First name: Press
  • Last name: Matrix
  • Email Address: appleitc-DITFIRMANAVN@pressmatrix.org

(DITFIRMANAVN udskiftes med dit firmanavn). Iteras:

• First name: Iteras
  • Last name: ApS
  • Email Address: support+DITFIRMANAVN@iteras.dk

(DITFIRMANAVN udskiftes med dit firmanavn. Plus-tegnet tastes som plustegn (“+”), det er ikke meningen at det kun skal indikere at du skal taste firmanavnet bagefter “support”.)

Du sendes videre til “Roles” hvor du vælger “Admin”.

Og endelig klikker du på sidste side blot Save uden at lave ændringer på siden.

Du har nu inviteret PressMatrix og Iteras til at deltage i dit Apple Development team på iTunes Connect.