Hvis man benytter Iteras’ indbyggede betalingsmur til at styre adgangen til indhold på sit website, er det muligt at sælge IP-baserede abonnementer (herunder blot kaldet for IP-abonnementer). Det er abonnementer, som automatisk giver adgang gennem betalingsmuren for alle, som befinder sig på bestemte IP-adresser.

IP-abonnementer kan bruges til at sælge abonnementer til f.eks. biblioteker, avisredaktioner eller virksomheder.

Rent teknisk kan der indlægges:

• Individuelle IP-adresser
  • Individuelle netværk
  • Interval af IP-adresser

Brugere på langsomme netforbindelser vil nogle gange nå at se login-boksen et kort øjeblik inden man automatisk lukkes igennem. Det skyldes, at vi laver tjekket på IP-adresse inden vi lukker brugeren ind. Alternativet ville være at vise artiklen og så lave tjekket bagefter, hvilket vi mener er en dårligere løsning.

P.t. opsættes IP-abonnementer af Iteras. Har du brug for at få oprettet et IP-abonnement, bedes du skrive til support@iteras.dk