Fra filtret i Iteras er det muligt at printe adresselabels til Avery 3664-labels (dvs. ark med 24 labels i 3 kolonner x 8 rækker). Man kan altså lave en søgning og udskrive adresselabels til de resulterende abonnenter/medlemmer.

Funktionen findes over filterresultatet med knappen “Eksporter adresselabels”. I praksis dannes en opsat pdf, som kan udskrives.

Labeludskrivningen har lidt finesser:

• Man kan angive, hvor mange labels der allerede er brugt på første ark, så man ikke skal smide et halvbrugt ark ud (virker kun, hvis der er brugt labels i rækker fra toppen og fra venstre i hver række).
  • Skriftstørrelsen justeres nedad på de enkelte labels (indtil en vis grænse), hvis det navn/den adresse der printes på label’en ikke kan være der med den normale skrifttype. Derfor kan det forekomme, at der på et ark er labels med forskellig skriftstørrelse – men det ved den enkelte modtager jo ikke, for vedkommende ser kun sin egen label.
  • Adresserne har fast venstremargin, men er derudover centreret på label’en efter den længste linie
  • Man kan vælge at få vist kanter, hvis man har svært ved at få det til at passe