Hver udgiver kan oprette et ubegrænset antal publikationer. Publikationen er at forstå som selve bladet, ikke de enkelte udgivelser/numre. Her beskriver vi de forskellige indstillinger.

For at oprette en ny publikation, skal du klikke på Konto -> Opret produktkategori og vælge “Abonnements-/medlemskabsprodukt”. Du bliver præsenteret med en formular til at udfylde.

Abonnementsprodukt

Forretningenhed: vælg, hvilken forretningenhed denne publikation tilknyttes til.

Navn: Publikationens navn, f.eks. “Den Aktive Sportsmand”.

Logo: Hvis publikationens logoet er forskellig fra det logo, der er tilknyttet forretningsenhed, upload publikationens logo her.

Externt ID: bruges til integration med externe systemer (f.eks. PressMatrix)

Enhedspris ved stop: Hvis udfyldt, vil resterende beløb ved stop af delvist fuldførte perioder (hvor varighed afhænger af tildelinger) blive beregnet ud fra denne pris i stedet for som en andel af kampagnens pris. Det kan bruges til at forhindre at en abonnent der stopper midtvejs bliver begunstiget af rabatten på hele abonnementet.

Momssats: Vælg om der betales moms eller ej. De fleste skal i dag betale moms.

Momssats for digitale: For ikke-momsbelagte printpublikationer er der som regel moms på de digitale abonnementer. Det kan angives her.

PostNord

Her kan PostNords magasinnummer indtastes, hvis man udsender sit magasin ad denne vej. Det printes på adresseringsfilerne.

Nedlukning af kørsel

Hvis du skal af et aller andet grund standse tildelinger af udgivelser, kan det gøres her.

Tryk på “Gem” og så er den nye publikation oprettet.