Iteras kan styre adgangen til dine publikationer på Visiolink (www.visiolink.dk), så kun abonnenter kan tilgå bladre-publikationen. Magasinet integrerer selv Visionlink-thumbs på sin hjemmeside, og når der så klikkes på en af publikationerne, bliver abonnenten bedt om at identificere sig inden publikationen vises. Din Iteras-konsulent sætter integrationen op for dig.

Hvis du ikke allerede har valgt system til digital udgivelse, anbefaler vi magasin-app-systemet PressMatrix, som vi selv forhandler og selvfølgelig integrerer med. Læs mere her: www.iteras.dk/magasin-app