Iteras har udviklet sit eget plugin til WordPress, der med få klik installerer en betalingsmur (paywall) på WordPress-websitet. Du finder plugin’et ved at søge på “Iteras” under Plugins i administrationsinterfacet til din WordPress-website.

For at forbinde plugin’et til Iteras klikkes på “Indstillinger” under plugin’et i plugin-oversigten. Find Iteras URL-id under publikationsindstillingerne og paywall-id i Iteras under konto-indstillinger.

Derudover findes der følgende indstillinger:

Forvalgt paywall-adgang: Angiver, om indlæg som udgangspunkt er låst til en bestemt betalingsmur eller åbne for alle.

Adgangsbegrænsning: Angiver, hvordan en besøgende modtages på sider, vedkommende ikke har adgang til. Der kan enten omdirigeres til en abonnér-landingpage, der er angivet URL til i Iteras, eller teksten kan beskæres af en boks med blød overgang, hvor man kan tilføje valgfrit indhold (anvisning i at logge ind eller tegne abonnement).

Når Iteras-plugin’et er installeret i WordPress, dukker der en indstilling op på hver artikel om artiklen er låst til en eller flere betalingsmure eller ej.

Desuden kan følgende shortcodes bruges:

• Indsæt tilmeldingsformular: [iteras-signup signupid="3for1"] (hvor “3for1″ er et eksempel)
  • Indsæt paywall login: [iteras-paywall-login paywallid="qwerty123"] (hvor “qwerty123″ er id’et på den betalingsmur der skal adgang til – hvis der skal logges ind på flere samtidig, så adskil dem med komma, f.eks. paywallid=”qwerty123,yuiop456″)
  • Indsæt selvbetjening: [iteras-selfservice]

Læs mere om WordPress-betalingsmuren her.