Gem hvor abonnenten kommer fra med GET-parametre

Det er muligt at gemme information om, hvor en abonnent kommer fra (f.eks. facebook, LinkedIn, et nyhedsbrev, etc.), når de udfylder en tilmeldingsformular. Forudsætningen er, at GET-parametrene medsendes i URL’en, hvilket opsættes i de forskellige kanaler, som abonnenterne kommer fra; samt at abonnenterne udfylder tilmeldingsformularen direkte når de ankommer fra hvor de end kommer fra. […]

Read More

Integration til dao/Bladkompagniet

Iteras kan automatisk sende distributionsfiler til dao AS/Bladkompagniet (videre i teksten blot “Bladkompagniet”), når et magasin skal udgives (udgiver du en avis, er opsætningen en anden – kontakt din Iteras-konsulent!). Denne artikel beskriver integrationen. Bemærk, at kommunikationen af leveringsforsinkelser primært sker på dagblade og ikke på magasiner, da det er et dyrere produkt hos Bladkompagniet […]

Read More

Overvågning af fejl

Man kan se forskellige slags fejl (f.eks. i integration, af e-maillevering, osv.) under Konto > Overvågning af fejl. Ønsker man det, kan man sætte det op så Iteras automatisk sender en e-mail med besked om fejl. Tryk på “Opret fejlrapportering” og udfyld skemaet. Man kan have lige så mange forskellige rapporteringer alt efter behov. Der […]