ITERAS er direkte integreret med NemHandel-systemet – altså det system, der sørger for at levere en EAN-faktura.

Det betyder, at NemHandel-fakturaer leveres fuldautomatisk (lige som alle andre fakturaer i ITERAS). Du skal bare sørge for, at der er indtastet et korrekt EAN-nummer på abonnenten, og så ved ITERAS, at fakturaen skal sendes via NemHandel-systemet (EAN-nummer overrider altså standard-faktureringsindstillingen).

Apropos korrekte EAN-numre, så kan man slet ikke indtaste ikke-eksisterende EAN-numre i ITERAS. Systemet slår nemlig numrene op i NemHandel-databasen når de indtastes, både i udgiver-interfacet og på tilmeldingsformularerne, som er integreret i dit website.

NemHandel-systemet rummer ikke en betalingsadviserings-mulighed. Derfor medsender vi et indbetalingskort-betalings-id, så abonnenten kan betale regningen som om det var et indbetalingskort. Dermed kan betalingen adviseres over Nets, og registreres automatisk i ITERAS.

Bemærk, at vi med NemHandel-fakturaer ved krediteringer ikke sender en ny faktura på et evt. restbeløb, idet dette erfaringsmæssigt håndteres dårligt i modtagerenden.

Bemærk, at Iteras kun understøtter levering til den moderne BilSim-standard (Billing Simple) i modtager-enden. ITERAS understøtter ikke levering den ældre NESUBL-standard, som stort set ikke anvendes mere.