Opret publikation

Hver udgiver kan oprette et ubegrænset antal publikationer. Publikationen er at forstå som selve bladet, ikke de enkelte udgivelser/numre. Her beskriver vi de forskellige indstillinger. For at oprette en ny publikation, skal du klikke på Konto -> Opret produktkategori og vælge “Abonnements-/medlemskabsprodukt”. Du bliver præsenteret med en formular til at udfylde. Abonnementsprodukt Forretningenhed: vælg, hvilken forretningenhed […]