Hvis betalingen blev knyttet til en forkert abonnent/ faktura

Nogle gange kommer der fejl i manuelle handlinger med systemet. Som eksempel, en fejlede betalingskort-indbetaling bliver manuelt tilknyttet til en anden abonnent, eller pakkerien pakker forkerte faktura til kunden. Resultatet er, at penge kommer til at ligge hos en helt anden abonnent som så får ingen påmindelser om indbetalinger. Heldigvis kan man rette dette i […]

Read More

Lidt grundlæggende om regnskab og terminologi

Iteras gør det nemt at køre et regnskab fordi de fleste ting håndteres automatisk, men for at komme godt i gang kan det være en fordel lige at få nogle få begreber på plads. Fakturering og kreditering Når vi skal modtage penge for en ydelse vi leverer, har vi brug for at holde styr på, […]

Read More

API til Iteras

Iteras’ API tilbyder mange forskellige muligheder for at hive data ud, sende data ind og styre systemet udefra. Dokumentationen findes på app.iteras.dk/api.

Read More

PressMatrix helpdesk

På PressMatrix’ egen helpdesk findes flere artikler om brugen af PressMatrix-systemet. Klik her for at gå til PressMatrix helpdesk

Read More