To-faktor login

Som udgiver kan – og bør! – man bede sine medarbejdere legitimere sig med flere faktorer, således at adgangen til Iteras-kontoen bliver sværere for uvedkommende at hacke. Funktionen slås til i opsætningen af kontoen under Grundindstillinger. Der er tre muligheder: Ingen sekundær legitimation: Man forlader sig på brugernavn og kodeord alene, dvs. to-faktor-logind er ikke […]

Read More

Betalingsservice-konvertering ved overgang til Iteras

Når man skifter til Iteras, og har eksisterende Betalingsservice-betalingsaftaler (i det følgende blot kaldet BS-aftaler), så skal der ske en konvertering af Betalingsservice-setuppet til Iteras. Timing og planlægning I god tid inden man går i luften med Iteras skal BS-konverteringen times og tilrettelægges, som Egon Olsen ville have sagt. Og med samme præcision, som han […]