WordPress-plugin med Iteras-betalingsmur (paywall)

Iteras har udviklet sit eget plugin til WordPress, der med få klik installerer en betalingsmur (paywall) på WordPress-websitet. Der kan opsættes multiple betalingsmure på samme website, således at der kan gives separat adgang til forskellige underprodukter på websitet – eksempelvis forskellige sektioner af en avis. Du finder plugin’et ved at søge på “Iteras” under Plugins […]

Read More

Betalingsmur til magasiner og andre

Iteras har en integreret betalingsmur (på engelsk kaldet paywall) til magasiner og andre med samme behov. Kort fortalt gør en paywall det muligt at styre adgangen til indholdet på et f.eks. et website (eller en app eller en e-publikation), så kun betalende abonnenter lukkes ind. Adgangen kan differentieres til hver side/artikel, så man selv vælger, hvilket […]