Iteras er fuldt integreret med PressMatrix magasin app system. Integrationen bevirker, at læseren vil blive bedt om at logge ind for at læse de magasiner, der i PressMatrix har fået en pris som er større end 0 kr. (det sker under udgivelsen af det enkelte nummer). Hvis ikke bladet har en pris, er det tilgængeligt for alle.

Aktivering af integration

Integrationen skal aktiveres både i Iteras og i PressMatrix. Iteras beder PressMatrix om at aktivere integrationen i deres ende, og får derved en “token” retur. Der oprettes derefter en betalingsmur i Iteras (under Konto), og token indsættes i feltet “Eksternt ID”. Herefter er integrationen aktiv.