Fakturering via NemHandel (EAN)

ITERAS er direkte integreret med NemHandel-systemet – altså det system, der sørger for at levere en EAN-faktura. Det betyder, at NemHandel-fakturaer leveres fuldautomatisk, lige som alle andre fakturaer i ITERAS. Du skal bare sørge for, at der er indtastet et korrekt EAN-nummer på abonnenten, og så ved ITERAS, at fakturaen skal sendes via NemHandel-systemet (EAN-nummer overrider […]

Read More

Styling

Det er muligt at style de ITERAS-elementer, der integreres i websitet (dvs. tilmeldingsformularer, selvbetjening og paywall), så de passer til websitets design. Bemærk dog, at vidtgående ændringer kan påvirke responsiviteten – dvs. formularernes evne til at tilpasse sig, så de også ser godt ud på tablets og smartphones. Der er adgang til at indsætte css under Konto > Grunddata […]

Read More

Indbetalinger

Alle indbetalinger fra abonnementer som er faktureret via ITERAS går ind på din abonnementskonto – uanset hvordan de opkræves. De registreres endvidere automatisk i Iteras. Indbetalinger fra indbetalingskort og automatiske opkrævninger via BetalingsService fremgår som én samlet daglig postering, der indeholder alle dagens indbetalinger. I mange bankers systemer kan du ikke selv identificere de enkelte indbetalinger på […]

Read More

Moms og udland

ITERAS holder automatisk styr på, om der skal moms på et udlands-abonnement eller ej. Det sker på basis af landeangivelsen i abonnentens leveringsadresse. Reglerne er: Inden for EU er der moms på abonnementer, med mindre der indtastes et moms-nummer (dvs. abonnenten er en virksomhed). Det er et absolut krav, at moms-nummeret indtastes for at få […]

Read More

Bestillingsformularer

ITERAS tilmeldingsformularer er responsive (dvs. tilpasser sig alt efter hvor de vises), konfigurerbare, dynamiske og lette at integrere i enhver hjemmeside. Opsætningen findes under Salg. Her kan du oprette lige så mange tilmeldingsformularer, som du skal bruge. Tilmeldingsformularerne tilpasser sig i bredden til den plads, der er til rådighed. Forklaring til felterne: Formularens titel: Valgfri – […]

Read More

Betalingsaftaler – generelt

Iteras er et softwaresystem, der opkræver betaling for dine abonnementer/medlemsskaber på dine vegne. Vi er dog ikke “mellemmand” på dine indbetalinger – når dine abonnenter/medlemmer betaler, går pengene direkte ind på din konto. Det betyder, at du skal indgå en betalingsaftale(r) for at kunne modtage betalinger. Til kortbetaling findes et antal forskellige indløsere. Afhængig af, […]

Read More

Import

Uanset hvordan du tidligere har styret dine abonnenter, skal de importeres i ITERAS. For større kunder varetages migreringen af et konsulenthus. For mindre kunder sker via vores import-skabelon, som er et Excel-ark med fast definerede overskrifter til de data, systemet har brug for. Det er emnet for denne artikel. Selve importen tager fra få sekunder […]