Iteras kan styre adgangen til PressMatrix magasin app system, så kun registrerede abonnenter lukkes ind. Derved får du med kombinationen af Iteras og PressMatrix en fuldt fungerende digital abonnements- og udgivelsesplatform.

Integrationen sættes op i fb.m. opstart på PressMatrix ved at skrive følgende til service@pressmatrix.com:

We will be using Iteras for external authentication for our Pressmatrix app. Please add the standard Iteras credentials to our profile and return the token for the publication.

Den token som returneres, sendes til support@iteras.dk.

Iteras kan også håndtere processen for dig.

Udover abonnenter kan du via PressMatrix’ interface udstede kuponer med adgange til andre end abonnenter. Disse adgange kan være begrænset fra og til en bestemt dato. De kan også være geografisk begrænset, så du f.eks. kan tilbyde fri adgang til dit magasin mens folk opholder sig på en messe eller et arrangement.