Hvis du skal oprette en tilbagebetaling af en kortbetaling, skal det gøres gennem Quickpay.

Du skal logge ind i Quickpay her: manage.quickpay.net

Dit username er din emailadresse.

Dit kodeord kan du evt. have tilsendt pr. mail.

Sådan finder du betalings-ID i Iteras:
Når du klikker dig ind i fakturaoversigten, står der ved indbetalinger et stykke tekst, som f.eks.:

“Trukket automatisk fra Dankort. Betalings-id 1024504787.”

Kopiér betalings-id’en. Inde i Quickpay kan du søge efter betalinger. Klistr så den betalings-id i søgefeltet og Quickpay finder betalingen frem til dig. Så kan du trykke på “Refund”-knappen.

Efter du har refunderet betalingen i Quickpay, skal du også markere beløbet som tilbageført i Iteras (evt. kreditere inden tilbagebetaling). Dette er vigtigt!