Såfremt den tilhørende integration er oprettet, kan abonnenter tilmelde automatisk betaling via selvbetjening. Det kan være:

• Automatisk kortbetaling (kræver Quickpay og en indløsningsaftale)
  • Vipps MobilePay (kræver en separat aftale med Vipps MobilePay)
  • Betalingsservice (kræver aftale med Mastercard Payment Services)

Mere om betalingsaftaler her.

Når man logger ind til selvbetjening, kan man se sine abonnementer. Ved at klikke på “Betaling” på abonnementet, kan man vælge hvordan man ønsker at betale dette abonnement.

Man skifter betalingsmåde på samme måde (f.eks. fra betalingskort til Betalingsservice).

Læs her hvordan udløbne kort håndteres.