Man kan se forskellige slags fejl (f.eks. i integration, af e-maillevering, osv.) under Konto > Overvågning af fejl.

Ønsker man det, kan man sætte det op så Iteras automatisk sender en e-mail med besked om fejl.

Tryk på “Opret fejlrapportering” og udfyld skemaet. Man kan have lige så mange forskellige rapporteringer alt efter behov.

Der kan konfigureres fejl-emails til følgende, såfremt integrationer findes:

• ActiveCampaign-fejl
  • Ugyldig adresse for Betalingsservice
  • Ugyldig e-mailadresse
  • Fejl ved e-maillevering

F.eks. kan udvikler-team modtage rapporter om webhook og backup fejl, mens kundeservice medarbejdere kan få e-mails om manglende adresser eller fejl i kundernes e-mailadresser og følge op på det.