Adresseringsudtræk (distributionslister)

Adresseringslister bruges til distribution af magasiner. De udtrækkes ved, at man vælger de abonnenter/medlemmer, man ønsker med på listen, og derefter eksporterer adresseringslisten i det ønskede format. 1. Vælg de abonnenter, der skal med på listen Hvis man kører nummerbaserede udgivelser, skal de enkelte udgivelser oprettes under produktet. Udgivelsen tildeles automatisk på den kørselsdato, man […]

Read More

Skift faktureringsmåde på en udstedt faktura

Læs uddybende artikel om faktureringsmådene her. Iteras kan sende fakturaer på mange måder: Betalingsservice, e-mail, automatisk kortbetaling, MobilePay og NemHandel (EAN). Nogle gange ønsker abonnenten at modtage fakturaer på en anden måde, end den oprindelig er sendt på. Det kan man nemt ordne i Iteras ved at ændre faktureringsmåden og gensende fakturaen. At skifte til […]

Read More

Afregningstidspunkt for kortbetaling

Hvornår der indgår penge på jeres bankkonto for kortbetalinger afhænger af, hvilket betalingskort der er benyttet, og af aftalen med indløseren. Nets har her information om, hvornår pengene overføres: https://www.nets.eu/dk/payments/afregning-og-advisering/

Read More

E-mailindstillinger i Iteras

Denne artikel beskriver e-mailindstillinger i Iteras på hvert niveau og del af systemet: 1. DNS-indstillinger SPF (essentiel) og DKIM/DMARC 2. E-mail i grundindstillinger, forretningsenheder og kundeservice 3. E-mail i tilmeldingsformularer 4. Abonnentens email 5. Mailchimp 1. DNS-indstillinger 1.1. SPF i DNS-indstillinger Selvom du måske aldrig før har hørt om SPF, er det den allervigtigste indstilling […]