Bogføringsudtræk

Der kan under Økonomi konfigureres et eller flere faste bogføringsudtræk, som kan hentes manuelt eller automatisk og importeres ligeledes manuelt eller automatisk i et økonomisystem. Udtrækket indeholder alle de transaktioner i den valgte periode, som det i konfigurationen er angivet, at man ønsker. Der kan hentes: fakturalinjer kreditnotalinjer indbetalinger udbetalinger Når vi taler om fakturalinjer […]

Read More

Opdatering af abonnentens kortbetalingsaftale

Hvad sker der med kortbetalingsaftale, hvis abonnenten får sit kort spærret eller kortet er udløbet? Kunden kan opdatere sit kort eller skifte betalingsaftale via selvbetjening. Hvis ikke det er gjort, vil systemet forsøge at trække beløbet fra kortet som det plejer. Lykkes det ikke, bliver kortbetalingsaftalen annulleret. Systemet sender så en e-mail til abonnenten med […]

Read More

Indstillinger for Kundeservice

Kundeservice er det sted, hvor man kan styre kommunikation mellem sit firma og sine kunder. Kundeservice findes i Konto (top til højre) -> Grundindstillinger -> Kundeservice. Navn: Det firmanavn I benytter overfor kunderne. URL-id: Et kort navn som bruges i bl.a. tilmeldingsformularer og selvbetjening. E-mailadresse til support: Angiv hvortil abonnenter skal skrive, hvis de ønsker hjælp til […]

Read More

Indstillinger for forretningsenhed

Indstillingerne på forretningsenheden styrer faktureringen af dine kunder. De findes under Konto (den lille mand i øverste højre hjørne) -> Grundindstillinger -> Forretningsenhed. Grundoplysninger Navn: Navn på den forretningenhed, som udsteder fakturaer. For de fleste organisationer er det firmanavn. Kundeservice: Vælg, hvilke indstillinger bruges til kommunikation med kunderne. Kundeservice skal være oprettet inden Forretningsenheden kan oprettes. Logo: Upload logo. Det bliver vist […]