Kørslerne i Iteras får ting til at ske når de sker, f.eks. (væsentligst) tildeling af numre, indlæsning af indbetalinger, og afsendelse af fakturaer og rykkere. Herunder kan du se, hvornår kørslerne sker:

Daglige kørsler af automatiseringer, rykkere og diverse småoprydning: kl. 01.00 (dvs. om natten). Disse ting køres således kort efter midnat, hvor det er blevet en ny dato. Og dermed kan f.eks. betalingsfrister være udløbet, så rykkere kan dannes.

BS Indbetalingskort: kl. 17.00. BS Indbetalingskort danner og sender vi så sent som muligt på dagen, men stadig med lidt margin i fh.t. BS’ sidste frist, så vi er på den sikre side. Det betyder i praksis, at alt hvad man danner på en arbejdsdag kommer afsted til BS samme dag. Der er i øvrigt ingen grund til at sende dem til BS oftere, da BS alligevel ikke gør noget ved dem før om natten.

Betalingsservice fakturaer: 6, 7 og 8 hverdage (dvs. som ikke er banklukkedage) før d. 1. – kl. 16.00 på disse dage. Bemærk, at dette ved Jul og Påske kan betyde tidligere BS-afsendelse end normalt. Fakturaer til abonnementer der opkræves via BS, som ikke er oprettet (eller godkendt, hvis man bruger manuel godkendelse) inden dette tidspunkt sendes først måneden efter.

Svensk Autogiro: Dagligt kl. 16.30

Indlæsning af indbetalinger fra Betalingsservice: Kl. 23.30. Døgnets indbetalinger fra BS vil nu være indlæst når man møder på arbejde om morgenen, idet de allerede indlæses før midnat.

Indlæsninger af indbetalinger fra Autogiro / BGC Inbetalningar: Dagligt kl. 16.10

Hver time i tidsrummet kl. 07-24, begge inklusive (og således ikke om natten) kører desuden:

Abonnementskørsler (dvs. planlagte videreførelser, stop, mv.): minuttal 00.
Mailchimp-synkronisering: minuttal 15
Kortbetalinger, NemHandel (EAN), Mobile Pay Subscriptions, Autogiro: minuttal 30

Bemærk, at dette ikke altid betyder, at f.eks. e-mailfakturaer udsendes præcis på minuttal 30. Det betyder, at køen får et “skub” på dette tidspunkt, men hvis der ligger andet foran i køen, kan udsendelsen godt ske senere. Den kan også ske tidligere, hvis en manuel godkendt faktura giver skubbet i fb.m. godkendelsen.