Kørslerne i Iteras får ting til at ske når de sker, f.eks. (væsentligst) tildeling af numre, indlæsning af indbetalinger, og afsendelse af fakturaer og rykkere. Herunder kan du se, hvornår kørslerne sker:

Daglige kørsler af automatiseringer, rykkere og diverse småoprydning: kl. 01.00 (dvs. om natten). Disse ting køres således kort efter midnat, hvor det er blevet en ny dato. Og dermed kan f.eks. betalingsfrister være udløbet, så rykkere kan dannes.

Nets-fakturaer: kl. 17.00. Nets-fakturaer danner og sender vi så sent som muligt på dagen, men stadig med lidt margin i fh.t. Nets’ sidste frist, så vi er på den sikre side. Det betyder i praksis, at alt hvad man danner på en arbejdsdag kommer afsted til Nets samme dag. Der er i øvrigt ingen grund til at sende dem til Nets oftere, da Nets alligevel ikke gør noget ved dem før om natten.

Indlæsning af indbetalinger fra Nets: Kl. 23.30. Døgnets indbetalinger fra Nets vil nu være indlæst når man møder på arbejde om morgenen, idet de allerede indlæses før midnat.

Hver time i tidsrummet kl. 07-24, begge inklusive (og således ikke om natten) kører desuden:

Abonnementskørsler: minuttal 00.
Mailchimp-synkronisering: minuttal 15
Kortbetalinger: minuttal 20
NemHandel-fakturaer
: minuttal 25
E-mailfakturaer
: minuttal 30.