For at komme i gang med at bruge Iteras til din abonnementsstyring eller medlemsstyring skal der indgås betalingsaftale(r), systemet skal konfigureres, integrationer sættes op, og data skal importeres (med mindre der er tale om et nystartet medie/forening/andet). Iteras står selvfølgelig klar til at svare på alle spørgsmål, du måtte have i fb.m. opstarten.

1) Valg af betalingsmidler

Det første du skal tage stilling til, er hvilke betalingsmidler du ønsker at dine abonnenter/medlemmer/kunder skal kunne benytte sig af.

Mulighederne finder du her.

2) Opsætning af systemet

Inden Iteras kan tages i brug, skal systemet sættes op til jeres behov. Ofte vil den første opsætning ske sammen med din Iteras-konsulent. Følgende skal som minimum opsættes:

• Kundeservice
  • Forretningsenhed
  • Betalingsintegrationer
  • Produkter
  • Kampagner
  • Tilmeldingsformularer
  • Evt. integrationer, f.eks. til website eller mailing-system
  • Evt. udgivelsesplan (hvis der bruges udgivelsesbaserede kampagner)

3) Import af data (med mindre du er nystartet)

Når alt er sat korrekt op, eksporteres data fra jeres gamle system og importeres i Iteras. Dette sker typisk med hjælp fra Iteras, idet abonnenterne/medlemmerne skal oprettes med korrekt status, tilgodehavender, mv. Vi opretter gerne importen på vores test-server først, så du kan gå alt igennem og godkende det, inden vi lægger det over på live-systemet.

4) Opsætning af integrationer

Iteras tilmeldingsformularer og abonnents-/medlemsselvbetjening kan let integreres i de fleste hjemmesider. Det sker simpelthen ved, at en stump kode sættes ind på rette sted. Læs mere om integration af tilmeldingsformularer her.

Derudover kan du vælge at implementere Iteras’ betalingsmur på din hjemmeside. Hvis du har WordPress, kan det ske med få klik. Bruger du et andet CMS-system, f.eks. Drupal eller Umbraco, laves integrationen op mod Iteras’s API. Det kræver lidt udvikling – se API-info her.

Iteras kan også styre adgangen til e-publikationer hos Prenly, PressMatrix, Visiolink og i apps oprettet med Adobes system. Dette opsættes af Iteras.

5) Opsætning af e-mailudsendelser

Læs artiklen om e-mailindstillinger her.

6) Ibrugtagning

Når alt er testet ok, lægger vi data på livesystemet og slår faktureringen til. Så er du i gang med at bruge Iteras.