Under produktopsætningen kan man slå muligheden for at registrere ferie til. Man kan i opsætningen angive, om abonnenten skal kunne vælge mellem at flytte leveringen til en anden adresse, eller pausere leveringen.

Bemærk, at ferier ingen økonomiske konsekvenser har. Hvis man stopper leveringen, sker der altså ikke en samtidig kreditering af den periode, hvor man ikke får leveret produktet. Årsagen er, at funktionen først og fremmest er bygget til publikationer, hvor der også er adgang til en digital udgave, således at feriepausering af levering primært handler om, at der ikke skal ligge aviser i postkassen og “sladre” om at man ikke er hjemme.