Denne funktion bruges, når abonnenten skal selv modtage en faktura og der skal sendes en fakturakopi til en anden e-mailadresse, f.eks. bogholderi.

Først skal man oprette en felt til fakturakopi. Dette gøres under Konto -> Felter.

Kort navn: du vælger selv, f.eks. “Fakturakopi”.
Funktioner: vælg “Modtager en kopi ved vakturering via email”.
Type: vælg “e-mailadressefelt”.
Tekst til formularer og Hjælpetekst: du vælger selv, om de skal udfyldes og hvad der skal stå i dem.

Så skal du udfylde feltet hos abonnenten under Abonnent -> Rediger grunddata.

Hvis man har behov for at kunne have forskellige fakturakopi-adresser pr. abonnement, skal feltet oprettes under produkter.